3D LÁTVÁNTERVEZÉS

Szükséged van 3D látványtervre? Gyakorlatilag bármilyen felhasználási célra el tudjuk neked készíteni az igényeidnek megfelelően.

Legyen az reklám banner, egy összetettebb terv 3D megjelenítése (építészet, felépítmény, termékötlet).

VIDEOMAPPING

Az objektumvetítés – azaz videomapping – napjainkban egyre népszerűbb vizuális szórakoztató műfaj. Partnereinkkel olyan videomapping vetítéseket nyújtunk mely rendezvények kiemelt látványossága lehet, hiszen egyéni show műsorként is megállja a helyét.

HYPERVSN ANIMÁCIÓ

Kiállító standok vagy kirakatok egyik leglátványosabb eleme lehet a Hypervsn, mely a szembetűnő hologram hatásával vonja magára a figyelmet.

Propellerein elhelyezkedő led soroknak köszönhetően rendkívül élénken és látványosan tudja visszaadni az eszközre tervezett 3D animációt. Több gép összehangolása révén pedig az animáció mérete tetszőlegesen növelhető.

3D AZ OKTATÁSBAN

Lehet az tanítás szórakoztató és látványos? Igen!

Csapatunk hisz benne, hogy az ember rendkívül vizuális lény. Hatékonyabban memorizál ismereteket, ha azt látványosabb köntösbe bújtatják számára. Legyen az általános-, közép-, vagy bármilyen felsőoktatási intézmény, mi segítünk, hogy a tananyagot egyedi és izgalmas módon tudják a tanulók elsajátítani, megérteni.

AUGMENTED REALITY (AR)

Csak egy papír és egy telefon szükséges hozzá, hogy látványos 3D modellt mutathass ügyfeleidnek, barátaidnak. Ez a fajta kiterjesztett valóság szórakoztatásra és tájékoztatásra egyaránt alkalmas.

Legyen az névjegykártya, szórólap, plakát vagy katalógus, az AR segítségével információt adhatsz át figyelemfelkeltő módon.

VIRTUÁLIS TÁRLATVEZETÉS

Múzeumok és kiállítások számára kínál a csapatunk virtuális tárlat elkészítéséhez lehetőséget. Ennek létrehozása során a kiállító teret, valamit a bemutatott tárgyakat 3D szkenneljük, és digitális platformot hozunk létre a megrendelő részére. Ez nem csak archiválás céljából hasznos, de a tárlat újszerű megörökítésére is kiválóan alkalmas.

BEMUTATÓANYAG ORVOSI FELHASZNÁLÁSRA

Korábban csapatunk és partnereink több egészségügyi csoporttal együttműködve olyan 3D vizualizációk (anatómiai modellezés, műtéti prezentáció) és 3D nyomtatási anyagok elkészítése során, melyek oktatást, illetve ismeretterjesztési célt szolgáltak. Ezek segítségével lényegesen hatékonyabban át lehet adni az ismereteket.

REKLÁM ANIMÁCIÓ

Egy látványos és igényes 3D animáció nagyban hozzájárul, hogy termékedet közvetíthesd az embereknek. Hiszen ez a legjobb eszköz arra, hogy minél szélesebb körben megismerjék az általad népszerűsíteni kívánt márkát. Mondd el nekünk mi az elképzelésed és csapatunk megvalósítja!

NÉZELŐDJ A CSAPAT MUNKÁI KÖZÖTT!

ÁRAJÁNLAT KÉRÉSE

1 Step 1
Kérem, válasszon!
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Legyen az rgi szobor, amit az utókor számára szeretnél megőrizni, vagy akár a saját múalkoásodat szeretnd innovatív technológiák segítségével bemutatni, csapatunkkal segítünk.

MÁSOLAT KÉSZÍTÉSE SZOBORRÓL

Szeretnél pontos másolatot készíteni egy szoborról?

Csapatunk a számodra legmegfelelőbb 3d szkennelési eljárást tudja nyújtani a digitalizálásra. Ezt követően pedig a célnak legalkalmasabb 3d nyomtatással elkészítjük a szobor másolatát.

Erre több nyomtatási technológia és alapanyag áll rendelkezésedre – egyszerű műanyagtól a nemesfémekig.

EGYEDI MÉRETŰ REPLIKA

Szükséged van egy nagyított vagy kicsinyített másolatra egy szoborról? Vagy akár a saját általad készített szoborról egyedi sorozatszámmal ellátva?

Mondd el nekünk milyen szettet szeretnél, és a számodra legalkalmasabb 3d nyomtatási technikával személyre szabottan készítünk neked egyedi, kisszériás másolatokat.

STRAPABÍRÓ MÁSOLAT GYÁRTÁSA

Külső behatásokra érzékeny mesterdarab esetén remek megoldás, ha 3d szkenneléssel digitalizáljuk a mester darabot. Ezzel a művész digitális formában is meg tudja őrizni szobra eredeti formáját, valamint a 3d modell kiválóan alkalmas egy tartós darab gyártására, amit a szobor öntésénél is használhat a művész, illetve a mesterdarab helyettesítője is lehet kiállításokon.

DÍJ VAGY EMLÉKTÁRGY KÉSZÍTÉSE

Olykor egy szobor vagy szoborcsoport bizonyos eseményekhez olyan szorosan kötődik, hogy emléktárgy vagy díj szerepét töltheti be.

A szoborról készült digitális szkennelés alapján egy szabadon, és a megrendelő egyedi elvárásai mentén módosított modell készíthető belőle, mely ezután – egyedi jellemzőit megőrizve betöltheti új funkcióját.

SZOBOR REKONSTRUKCIÓ

Számos esetben találkozunk olyan megkereséssel, amikor az idő vasfoga vagy külső behatások kikezdenek egy-egy szobrot. Ilyen esetben is segítségül hívhatók a csapatunk és partnereinknél alkalmazott technológiák. 3D szkennelés segítségével készített 3D.

BEMUTATÓ DARAB

Szükséged van egy kompakt, hordozható modellre, mely hűen visszaadja az általad szobrot? Amit elvihetsz magaddal prezentációra, hogy szemléltethesd terveidet a megrendelők előtt?

Ebben is tudunk neked segíteni. Segítünk megtervezni azt a konstrukciót, egyedi igényeket figyelembe véve.

MÚZEUM SHOP

Múzeumok számára egyedi és innovatív lehetőséget nyújtunk, hogy egy- egy műalkotás kisszériás, egyedi méretű replikáját értékesíteni tudják a shopjukban.

Ezzel is lehetőségük van egyedi tárgyak és újdonságok felvonultatására, vagy egy kiállítás emlékére készült mementó késztettésére.

KÖZTÉRI SZOBOR TERVEZÉS

Szeretjük ha egy köztéri szobornak komoly mondanivalója és szimbolikája van.

A tervezés során szintén innovatív technológiáinkat hívjuk segítségül ezzel is leegyszerűsítve és meggyorsítva a gyártási folyamatot. A szobor mondanivalóját és a megrendelő elvárását figyelembe véve készítjük el 3d modellezéssel a látványtervet majd ennek mentén valósítjuk meg a végleges szobrot.

ÁRAJÁNLAT KÉRÉSE

1 Step 1
Kérem, válasszon!
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

IDŐSZAKOS KIÁLLÍTÁSRÓL MAKETT

Múlandó installációk megőrzése nem lehetetlen számunkra. Komplett kiállítóterek bedigitalizálására is alkalmas 3d szkennelés után lehetőséged van megőrizni azt virtuális vagy kézzel fogható 3d nyomtatott formában.

MŰALKOTÁS SZOKSZOROSÍTÁSA

Szükséged van egy nagyított vagy kicsinyített másolatra egy szoborról egyedi sorozatszámmal ellátva vásárlók vagy szponzorok számára, akár értékesítésre akár emlékbe?

KIÁLLÍTÁS TERVEZÉSHEZ SEGÉD MAKETT

Vannak esetek amikor egy kiállítási tér megtervezését nagyban elősegíti egy meglévő makett használata mely pontos mása az eredeti helyszínnek kicsinyítve.

A megvalósítása nem akadály számunkra, így plasztikus makettel könnyedén szemléltethető egy-egy elrendezési terv.

VIRTUÁLIS TERVEZÉS

Akár egy elképzeléssel vagy vázlattal is megkereshetsz minket, amit szeretnél 3d-ben megjelenítetteni. Legyen szó animált reklám bannerről, vagy digitális szobrászatról, a te elvárásaid mentén testet adunk neki digitális térben is.

3D TECHNOLÓGIA ALKALMAZÁSA
MŰTÁRGY KÉSZÍTÉSHEZ

Használd ki a csapatunk és partnereink által nyújtott szolgáltatások valamelyikét, hogy művészetedet innovatív magaslatokba emeld.

ÁRAJÁNLAT KÉRÉSE

1 Step 1
Kérem, válasszon!
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Múzeumok és tárlatok számára kínál csapatnk számos innovatív lehetőséget, melek segítségével kiálításaik interaktívabbá válhatnak. Valamint a műtárgya állagmegvásával, archiválásával kapcsoltban számos alternatív lehetséget nyújtuk.

MŰTÁRGY MÁSOLAT

A 3d nyomtatás kiváló lehetőség egy műtárgy replikájának legyártására. Ily módon lehetőség nyílik rá, hogy akár kézbe vehető darabbal is megismertethessék a látogatót, vagy ha egy külső bemutatóra a műkincset nem tudják elvinni értéke vagy sérülékenysége miatt.

3d szkennelés által elérhetővé válik egy digitális állomány, melyből grafikus csapatunk nyomtatható modellt készít.

MÚZEUMI KELLÉK

Szükséged van egy nagyított vagy kicsinyített másolatra egy szoborról egyedi sorozatszámmal ellátva vásárlók vagy szponzorok számára, akár értékesítésre akár emlékbe?

MŰTÁRGY ARCHIVÁLÁS

Műkincsek, műtárgyak innovatív archiválását csapatunk lehetővé teszi, hogy az utókor számára ne csak tárgyi formában maradjanak fenn. Valamint ezek a digitális állományok később a retusálásban is nagy segítséget nyújthatnak.
Hogy minél pontosabban adjuk vissza a tárgyak felszínét és formáját is, két szkennelési technológiát – lézeres és fotogrammetriás – együtt alkalmazunk.

TAPINTHATÓ TÁRLAT

Szeretnél vakok és gyengén látók számára tapintható tárlat kialakításába kezdeni?

Segítségedre lehetünk, hiszen csapatunk által bedigitalizált műtárgyakat könnyedén ki tudjuk nyomtatni többféle technológiával, hogy a tárlat célközönsége “saját kezével láthassa” egye egy kiállított darabnak milyen is a formája.

Ezzel szélesebb célközönséghez is eljuttatható a történelem, vagy a művészetek egy-egy darabja.

DIGITÁLIS TARTALOM

Múzeumok számára készített digitális tartalom átemelheti az egyes kiállítások, tárlatok prezentálását a modern kor berkeibe. Ezáltal közelebb hozza a múltat és annak “kincseit” a fiatalokhoz.

Augmented reality, 3d szkennelt műtárgy animáció, térbeli projektálás. És ez csak néhány olyan látványos modern kiállítási elem, mely arra szolgál, hogy egy-egy műtárgy jelentőségét kiemelje.

MÚZEUM SHOP

Igazán egyedi ajándékot szeretnél értékesíteni a múzeumshopba, ami türközi a múzeumotokat?

Vagy egyemlékezetes tárlatot, felújításnak szeretnél kis mementót állítani és a látogatóknak kedveskedni, hogy egy picit hazacsemészhessenek a múzeumban szerzett emlékekből?

MÚZEUMPEDAGÓGIA

Hogy lehet közelebb hozni egy múzeumi élményt a fiatalokhoz? Kreatív kiegészítőkkel és feladatokkal, ami kifejezetten tanító jelleget céloznak meg, ugyanakkor ezt kreatívan teszik. Mégjobb, ha a kiállításhoz szorosan kötődik, vagy akár egy egy kiálítási darab 3d nyomtatott másolatai szerepelhetnek ezekben a feladatokban/játékokban.
Szeretjük a kreatív ötleteket és szívesen segítünk azt megvalósítani.

EGYEDI MŰTÁRGY CSOMAGOLÁS

Nagyértékű és sérülékeny műtárgyak szállítása olykor komoly fejtörést okozhat, főleg bonyolult formák esetén.

3d szkennereink segítségével könnyedén bedigitalizáljuk a műkincs felszínét, ez alapján pedig szakembereink megfelelő burkolatot tudnak tervezni köré, amit akár 3d nyomtatással, vagy CNC marással könnyedén elő lehet állítani és teljes biztonságot nyújt a benne tárolt értéknek.

DIORÁMA, MAKETT

Egyedi tervek vagy meglévő dokumentumok alapján készített diorámák vagy makettek készítése sem akadály számunkra. Csapatunk és partnereink 3d nyomtató segítségével az elkészítési idejük lényegesen rövidebb lehet.

ÁRAJÁNLAT KÉRÉSE

1 Step 1
Kérem, válasszon!
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Makettet szeretnél egy építészeti projektedről, vagy munkádtól? Esetleg beigitalizálnál egy épületet vagy telepet? Csapatunk és partnereink ebben is a segítségedre lehet, hiszem 3D grafikusaink akár egy tervrajz alapján is készítetnek neked 3D-s látványtervet, drón szkennerünk pedig strartra kész, hogy virtuális formában is rögzítsen neked valós épületeket.

DRÓNOS 3D SZKENNELÉS

Nagyobb épületek egészét beszkennelni végtelen időbe telne, ha csapataink kézi szkennereivel kéne bedigitalizálni.

A munkafolyamat egyszerűsítésére a repülő drónos fotogrammetriás szkennerünket ajánjuk.

Nagyobb területek digitális összeállítására kiválóan alkalmas. Némi 3d grafikai utómunkával remek 3d nyomtatott makettet lehet belőle készteni, de semmi akadálya annak, hogy csupán digitális felhasználáshoz (precentáció, animáció) kapjon látványtervet a megrendelő.

MAKETT KÉSZÍTÉS 3D MODELL ALAPJÁN

Rendelkezel 3d-s tervvel egy építészeti vagy beépítési tervről, de nem tudod hogyan készíts belőle makettet, mert nincs meg hozzá a kapacitás?

Kérj tőlünk ajánlatot! Juttasd el hozzánk a tervedet és az elvárásokat, mi pedig a számodra legmegfelelőbb 3d nyomtatási technológiával legyártjuk neked szakembereinkkel.

PÁLYÁZATI MAKETT PREZENTÁCIÓRA

Egyszerűsített vagy könnyen hordozható makettre van szükség, hogy építészeti pályázatra prezentálhasd? Ebben könnyedén segíthetünk, csak hozd el hozzánk a terveidet vagy 3d modelledet és mi kinyomtatjuk.

Az egészen egyszerű 3d nyomtatási technológiától a bonyolultabb full color technológiáig nálunk mindent megtalálsz, hogy tervedet a bizottságnak könnyen és gyorsan megmutathasd.

BEMUTATÓ MAKETT DIPLOMAMUNKÁHOZ

Küszöbön az utolsó vizsga, készül a diplomamunka és kezdesz kifutni az időből? Esetleg olyan technológiát és anyagokat keresel ami beleillik a munkádba?

Számos nyomtatási technológiát és színt tudunk neked ajánlani, hogy a munkádat úgy tudd bemutatni, ahogy elképzelted.

Itt már tényleg csak a Te kreativitásod szab határt.

MŰEMLÉK DIGITALIZÁLÁS

Épületek, épületrészletek szkennelésére mindhárom szkennelési technológiát bátra tudjuk ajánlani.

A legoptimálisam szkenneléshez fontos tudnunk, hogy az ügyfél a felületet (textúra) is szeretné megjeleníteni vagy csak a formára van szüksége, illetve, hogy milyen pontos modellre van szüksége a későbbi felhasználáshoz.

ÁRAJÁNLAT KÉRÉSE

1 Step 1
Kérem, válasszon!
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

3D technológia kiválóan alkalmazható filmes és reklám területeken.

EMBER SZKENNELÉS DIGITÁLIS ÉS FILMES FELHASZNÁLÁSRA

Csapatunknál lehetőség van teljes alakos (vagy akár egyes testrészek) ember vagy állat 3d szkennelésre. Fotogrammetriás szkennerünk segítségével nem csak a formát de a textúrát is hűen vissza tudjuk adni.

Az így kapott 3d modellt az ügyfél igényei szerint a felhasználási célnak megfelelően adjuk át, hogy azt akár folytatólagos modellezési vagy animációs célra tudja felhasználni.

FILMES ÉS SZÍNHÁZI KELLÉKEK

Egyedi forgatási (reklám vagy film) kellékekre van szükséged? Juttass el csapatunkhoz egy mintapéldányt, amiről a másolatot szeretnéd készíttetni és mi könnyedén beszkenneljük, majd kinyomtatjuk neked, így akár több másolatot is használhattok.

Vagy küldd el nekünk a tervedet és mi elkészítjük. A kellék felhasználási céljának megfelelő nyomtatási technológiával pedig elkészítjük neked.

3D SZKENNELÉS FILMES FELHASZNÁLÁSRA

Filmes kellékek/ jelmezek vagy díszletek tervezéséhez nagy segítség a 3D szkennelés lehetősége. Amennyiben egy már meglévő dolgora (gép, forma, test) kell későbbiekben tervezni, a 3d szkennelt modellel könnyedén tovább lehet dolgozni – akár 3d modellezés fronton, akár fizikai valójában (nyomtatás, plasztika, cnc stb.)

3D MODELLEZÉS

Elég egy alapötlet vagy koncept rajz, csapatunk 3d grafikusai elkészítik neked a tervedet digitálisan. A célfelhasználás a

Filmes kellékek tervezése akár pontos paraméterek alapján, diglitális modellezés animáláshoz vagy egyszerű terv alpján elkészített.

REKLÁM ANIMÁCIÓ

Animált vizualizációk – legyen az egy egyszerű logó, egy komplexebb prezentáció vagy animáció – nem jelent gondot számunkra.

Ha van egy elképzelésed, oszd meg velünk és mi új dimenziót adunk neki.

ÁRAJÁNLAT KÉRÉSE

1 Step 1
Kérem, válasszon!
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

MAKETT KÉSZÍTÉS

Rendelkezel 3d-s modellel egy építészeti tervről, vagy tervrajzzal és szükséged lenne egy egyedileg kivitelezett makettre?

Kérj tőlünk ajánlatot! Juttasd el hozzánk a tervedet és az elvárásokat, mi pedig a számodra legmegfelelőbb 3d nyomtatási technológiával legyártjuk neked szakembereinkkel.

TEREPASZTAL ÉS MAKETT MÚZEUMOKNAK

Múzeumok és tárlatok számára számos alkalommal készítettünk egyedi méretű terapasztalokat és maketteket. A tervtől az elkészült bemutató darabig.

DIORÁMA

Történelmi esemény, vagy egy életszerű jelenet bemutatásához kiválóan alkalmas a dioráma, mely részletessége és méretaránya az ügyfél egyedi megrendelésének megfelelően alakítható.

ÁRAJÁNLAT KÉRÉSE

1 Step 1
Kérem, válasszon!
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

SZKENNELÉS VAGY VIDEÓ KÉSZÍTÉS DRÓNNAL, AKÁR 360°-BAN?

DRÓNOS FELMÉRÉSSEL MINDKETTŐRE VAN LEHETŐSÉG, HISZEN EZEN ESZKÖZÖK ÁLTAL HATALMAS TERÜLETEK VAGY ÉPÜLETEK DIGITALIZÁLÁSÁT TESSZÜK LEHETŐVÉ.

DRÓNFELVÉTEL KÉSZÍTÉS, AKÁR 360 FOKBAN

A 360°-os drón felvétel szórakoztató és egyben informatív élményt nyújt a néző számára.

A technológia lehetővé teszi, hogy a néző ne csak a kamera fix látószögében élvezhesse a rögzített videót, hanem szabadon körbetekinthessen, ezzel jobban megismerje a felvételen látható környezetet. Hab a tortán, hogy VR szemüvegben az élmény még természetesebben hat.

DRÓNOS FOTOGRAMMETRIA

Nagyméretű illetve ember által nehezen elérhető épületek, felépítmények szkennelésére hatalmas lehetőséget biztosít a drónos fotogrammetriás szkennelés. Ennek során az eszköz által rögzített digitális tartalomból nyerhető ki annyi információ, hogy szoftveres és grafikai utómunkával a szkennelt tárgyról vagy épületről elkészíthető a digitális 3D modell. Ennek a szkennelési eljárásnak a felhasználási köre nagyon széles, hiszen egyszerű felméréstől kezdve a precízebb digitális munkán át, vizualizációs és szórakoztatási célra is felhasználható az elkészült anyag.

ÁRAJÁNLAT KÉRÉSE

1 Step 1
Kérem, válasszon!
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder