EGY APRÓ, ÉLETHŰ, SZÍNES SZOBOR AMELY EGY ADOTT PILLANAT EMLÉKÉT ŐRZI MEG.

KÉPZELD EL, HOGY A 2D-S FÉNYKÉP HELYETT EGY 3 DIMENZIÓS SZOBROT TARTHATSZ A KEZEDBEN.

A MI MEGFOGALMAZÁSUNKBAN, A KICSIÉN SZEMÉLYEKRŐL, KEDVENCEKRŐL KÉSZÍTETT 3D SZKENNELÉSSEL ÉS 3D NYOMTATÁSSAL ELŐÁLLÍTOTT EGYEDI, SZÍNES SZOBROCSKA.

Személyes konzultáció igénye, kicsiÉN készíttetése esetén kérjük egyeztess velünk időpontot telefonon vagy e-mailen. Köszönjük.

A kicsiÉN személyekről, kedvencekről készített 3D szkenneléssel és 3D nyomtatással előállított egyedi, színes szobrocska.

Képzeld el, hogy egy egyszerű fénykép helyett egy 3D szobrot tarthatsz a kezedben magadról vagy szeretteidről!

A szobor elkészítéséhez mindenképpen személyesen kell eljönnöd Stúdiónkba, hogy fotogrammetriás szkennerünkkel digitalizáljuk. Ez pár percet vesz igénybe. Több felvételt is tudunk készíteni, így a számodra szimpatikusabb pózt választhatod majd ki.

Ezután egy szoftver összeállítja a digitális állományt a készült felvételekből, majd 3D grafikusaink utómunkájának köszönhetően nyomtathatóvá tesszük azt.

A nyomtatás CJP fullcolor 3D nyomtatóval készül. Alapanyaga kompozit műanyag.

A szobor teljes elkészítését a szkenneléstől számított 2 héten belül vállaljuk.

Mivel a “szkennelés” csupán egy pillanat, ezért bármilyen dinamikus póz megörökíthető. Valamint azok a fotóalanyok, akik nem tudnak túl sok ideig mozdulatlanul maradni könnyedén szkennelhetőek, hiszen az egész olyan, mint egy fotóstúdióban. pl.: házikedvencek, kisgyerekek.

Profi 3D szobrász kollégáink azokat a részeket is valósághűen kidolgozzák, amiket esetleg a kamerák nem látnak tökélesen. A személyes karakterisztikákat egyénenként megfigyelik és a szoftveres összeillesztés során esetlegesen megjelenő eltéréseket manuálisan módosítják a szkennelt alanyok felismerhetősége érdekében.

PÓZRA, RUHÁZATRA, KIEGÉSZÍTŐKRE VONATKOZÓ INFORMÁCIÓK:
A nagyon fényes, csillogó anyagok megtörik a fényt, így ezek viselése kerülendő.
A kicsiÉN mérete korlátot szabhat a pozíció választásának, egy 10 cm-es figura esetén a kiálló ujjak nyomtatás közben sérülhetnek.
A fotóalanyhoz tartozó egyéb tárgyak (pl.: gitár, szaxofon, ladba, plüss mackó) szkennelése feláras, mivel ezek kidolgozása plusz munkát igényel. (7000 Ft)

Mekkora méretű kicsiÉN-t szeretnél?

Segítünk a döntésben ezzel az ábrával.

A kicsinyítést arányokban számoljuk. Az 1:12 azt jelenti, hogy az eredeti magasságot 12-vel elosztva kapjuk meg a várható szobormagasságot.
Egy 180 cm-es ember kicsiÉN szobra lenne pontosan 15 cm magas, az ez alatti magassággal bíró embereké kicsivel kisebb, az e fölöttieké kicsivel nagyobb.
(pl.: egy 164 cm-es ember szobra 164/12=13,7 cm, egy 187 cm magasé pedig 187/12=15,6 cm)

45 000 Ft40 000 Ft 60 000 Ft100 000 Ft40 000 Ft
1 gyerek 3D szkennelése1 felnőtt ember 3D szkennelése1 felnőtt ember 3D szkennelése1 felnőtt ember 3D szkennelése1 db házikedvenc 3D szkennelése
1 db 1:12 arányú

3D nyomtatott, színes szobor a gyerekről.
1 db 1:16 arányú

3D nyomtatott, színes szobor a személyről.
1 db 1:12 arányú

3D nyomtatott, színes szobor a személyről.
1 db 1:8 arányú

3D nyomtatott, színes szobor a személyről.
1 db 8cm

3D nyomtatott, színes szobor a kedvencről.

Igazán egyedi és személyreszabott ajándékot vagy megpeletést keresel?

LEPD MEG SZERETTEIDET KICSIÉN AJÁNDÉKKÁRTYÁVAL!

Így a 3D szkennelés élményét is átélhetik, valamint kiválaszthatják a felvételt amiből elkészíttethetik magukról a saját szobrukat!

1 Step 1
Kit szeretnél szkennelni?
Mekkora gyerek szobrot szeretnél?
Mekkora felnőtt szobrot szeretnél?
Mekkora kisállat szobrot szeretnél?

Csoportkép esetében minden további gyerek/felnőtt/kedvenc az adott méretarány 1 gyerek/felnőtt/kedvenc árával adódik hozzá a végösszeghez.

Áfás számlát kérek
A számlázási cím megegyezik a szállítási címmel:
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

REFERENCIÁINK